Forretter:

 

Tapasfjøla 

 serveres med nordnorsk spekeskinke, diverse oster, grillet oliven, focaccia og aioli
(laktose; ost, egg, sennepsfrø)

Kr. 125

 

Klippfisksalat 

serveres med bacon og honningristede solsikkefrø, balsamico og focaccia 
(fisk, laktose, gluten)

Kr. 135

Hvitløksgratinert sjøkreps

serveres med  focaccia brød og salat

(smør, melk, gluten (brød)
Kr. 155

Focaccia og aioli
(laktose, gluten)

Kr. 55

Bistromat:

Pølse med pommes   (laktose; melk) Kr. 95

Minipizza med ost og skinke (laktose, gluten) Kr. 75

Burger Serveres med ost og pommes bistro (gluten, laktose, egg, sennepsfrø)      Kr. 150

Husets Burger
focaccia, burgerdressing, salat, tomat, rødløk, pommes bistro (gluten, egg, melk, sennepsfrø)
Kr. 255

BBQ KYLLINGKLUBBER
salat, pommes bistro, aioli 
Kr. 225

 Hovedrett:

KJØTT:

Andebryst 

rødkålsalat. sjysaus, urtepoteter

(melk)
Kr. 395

Hjortebiff

wok grønnsaker, soppsaus, urtepoteter 

(selleri, melk)            

Kr. 425

FISK:

Smørstekt klippfisk
dampete rotgrønnsaker, urtepoteter, bacon, blomkålsaus (fisk, melk, selleri )
Kr. 375

Bakt boknafisk
chorizosalsa, brokkoli og urtepoteter

(melk, fisk)
Kr. 345

VEGETAR:

Veganbowl 

ferske grønnsaker i kokos-currysaus og foccacia brød (gluten)

Kr. 185

Dessert:

Sjokoladefondant vaniljeis, crumble, friske bær, bærsaus (sitrus, gluten, melk, egg) Kr. 145

Mangosorbet Serveres med friske bær og bærcoulis Kr 95,-

Iskremduo med crumble og friske bær  (egg,  melk)  Kr 95,-

Prosecco & Jordbærmousse (melk)  Kr 125,-