A la carte

Kl. 16:00 – 21:00

Tapas/forretter:

 

Tapasfjøla
Serveres med nordnorsk spekeskinke diverse oster fra Tingvoll, frisk salat, focaccia og aioli
(laktose; ost, egg, sennepsfrø)
Kr. 125

Gratinert scampi (7stk)
(skalldyr, laktose; gluten, smør og ost)
Kr. 95
Bacondadler (6stk)
(ingen kjente allergener)
Kr. 75
Focaccia og aioli
(gluten, egg, sennepsfrø)
Kr. 55

Småretter:

Husets burger Serveres cheddar, bacon, pommes bistro og focacciabrød (gluten, egg, laktose, sennepsfrø) Kr. 235  

Hvit bacalao Serveres med jordskokkchips (laktose; smør, sennepsfrø, egg) Kr. 275

Hovedrett:

Lutefisk fra Myre Fiskemottak
Serveres med ertestuing, bacon, kokte poteter, brunost, sennep og flatbrød
( laktose)
Kr. 395

Grillet reinfilet
Serveres med gulrotpure, soppsaus, sautert rødløk, sopp og urtepoteter
(selleri, laktose; fløte)
Kr. 395

Klippfisk med bacon
Serveres med råstekt potet, rotgrønnsaker, gulrotpuré og hvitvinssaus
(selleri, fisk, sitrus, laktose; fløte)
Kr. 355

Ytrefilet av okse
Serveres med friske grønnsaker, urtepoteter og peppersaus
(selleri, laktose)
Kr. 295

Barnemeny:

Langbeinspølse (laktose; melk) Kr. 120

Pizza med ost og sinke (laktose; melk, gluten) Kr. 120

Burger Serveres med ost, bacon, løk, tomat, aioli og pommes bistro (gluten, laktose, egg, sennepsfrø) Kr. 150

Dessert:

Sjokoladefondant Serveres med bringebærcoulis, friske bær og vaniljeis (sitrus, gluten, laktose; smør, fløte og egg) Kr. 145

Bailyes Creme brulé   Serveres med friske bær (laktose; fløte, egg, gluten) Kr. 135  

Allergi: De fleste retter med gluten og laktose i kan erstattes med andre produkter som er allergivennlig og/eller fjernes lett fra retten. Om det gjelder andre allergier kan du spør etter råd fra vår servitør, eller si at du ønsker å prate direkte med kokken på vakt. Vi ordner det meste!