Jul 2018

 

 

Lunch:  Hver mandag har vi tilbud på lunsjbuffet til 100,-  Tirsdag, torsdag og lørdag har vi lunsjbuffet til 175,-  Onsdager og fredager har vi lunsjbuffet med julemat til 225,-

Julebord i restauranten: Hver fredag og lørdag fra uke 47 kjører vi i gang julebord med bugnende julebuffet og god stemning. På buffeten vil du finne salater, spekemat, sild, roastbeef, eggerøre, røkt ørret, brød og flatbrød. Som varmmat har vi saftig ribbe og pinnekjøtt med tilbehør. På dessertbordet finner du hjemmelaget karamellpudding og riskrem.    695,-

 

Julebordcatering:

Lunsjpakke: Juleskinke, fenalår, eggerøre, røkt ørret, brød, salat og varm ribbe.

 

Juletapas: Bacondadler, marinerte scampi, langtidsstekte svinekjaker med julekrydder, chilimarinert ribbe, wraps med røkt ørret, brokkolisalat, oster fra Tingvollost, grønn salat, focaccia og aioli.

 

Koldtbord: Roastbeef, juleskinke, sildesalat, fenalår, røkt ørret, eggerøre, waldorfsalat, potetsalat, grønn salat, focaccia, flatbrød og smør.

 

Varmmatbuffet: Pinnekjøtt, ribbe og julepølse med kålrotstappe, rødkål, julens brunsaus og kokte poteter.

 

Dessert: Riskrem med skogsbærsaus eller karamellpudding.

Priser: Lunsjpakke: 185,-    Juletapas: 345,-    Koldtbord: 265,-    Varmmatbuffet: 325,-
Varmmatbuffet med dessert: 375,-    Koldtbord med varmmat og dessert: 495,-