Julebord 2021

Også i år arrangerer vi julebord med tradisjonell julemat på menyen. Fredager og lørdager fra uke 47 serverer vi treretters julemeny:

Tapasfjøl med umbertoskinke, røkt hval, brie, manchego, dadler med bacon, focaccia og aioli.

Juletallerken med pinnekjøtt, saftig ribbe, grov gårdspølse, kålrabistappe, hjemmelaget rødkålsalat, brunsaus og kokte poteter.

(vi serverer også lutefisk som hovedrett).

Hjemmelaget karamellpudding.

Pris: 695,-

 

Julelunsj

Onsdager og fredager fra uke 49 fra 11.00 til 15.00 vil vi arrangere julelunsjbuffet med koldtbord og varmmat.

Pris: 285,- 

Catering

Vi leverer julematen til ditt arrangement:

Varmmatbuffet med pinnekjøtt, ribbe, julepølse, kålrabistappe, hjemmelaget rødkålsalat, brunsaus og kokte poteter.

Koldtbord med spekemat, potetsalat, røkt ørret, eggerøre, waldorfsalat, roastbeef, frisk salat, focacciabrød, flatbrød, smør og aioli.

Desserter: Hjemmelaget karamellpudding med krem og karamellsaus.  Ostekake med multelokk.

Varmmatbuffet: 355,-   Varmmat med dessert: 395,-  Koldtbord: 260,-
Koldtbord med varmmat: 465,-
Koldtbord med varmmat og dessert: 525,-