Lunch:    Mandag, Tirsdag, torsdag og lørdag har vi lunsjbuffet til 175,-  Onsdager og fredager har vi lunsjbuffet med julemat til 225,-

Julebord i restauranten: Hver fredag og lørdag fra uke 46 kjører vi i gang julebord med bugnende julebuffet og god stemning. På buffeten vil du finne salater, spekemat, sild, roastbeef, eggerøre, røkt ørret, brød og flatbrød. Som varmmat har vi saftig ribbe og pinnekjøtt med tilbehør. På dessertbordet finner du hjemmelaget karamellpudding og riskrem.    695,-

Tre-retters julemeny:    # Tapasplett med røkt hval, røkt ørret, pepperbrie, grillet oliven og foccacia.                                                     #Reinsdyrbiff med friske grønnsaker, rødkål, rødvinssaus og hasselbackpoteter.      #Creme Catalana med friske bær.  625,-                                                (må bestilles på forhånd, minimum 6 pers).

 

Julebordcatering:

Lunsjpakke: Juleskinke, fenalår, eggerøre, røkt ørret, brød, salat og varm ribbe.

 

Juletapas: Bacondadler, marinerte scampi, langtidsstekte svinekjaker med julekrydder, chilimarinert ribbe, wraps med røkt ørret, brokkolisalat, oster fra Tingvollost, grønn salat, focaccia og aioli.

 

Koldtbord: Roastbeef, juleskinke, sildesalat, fenalår, røkt ørret, eggerøre, waldorfsalat, potetsalat, grønn salat, focaccia, flatbrød og smør.

 

Varmmatbuffet: Pinnekjøtt, ribbe og julepølse med kålrotstappe, rødkål, julens brunsaus og kokte poteter.

 

Dessert: Riskrem med skogsbærsaus eller karamellpudding.

Priser: Lunsjpakke: 185,-    Juletapas: 325,-    Koldtbord: 265,-    Varmmatbuffet: 325,-
Varmmatbuffet med dessert: 375,-    Koldtbord med varmmat og dessert: 495,-