Ytrefilet av kalv
(pastinakkpure, laktose; fløte)
Kr. 295
Ytrefilet av okse
(pastinakkpure, laktose; fløte)
Kr. 285
Indrefilet av okse
(pastinakkpure, laktose; fløte)
Kr. 300
Surf’n turf
4 marinerte scampi
Kr. 25

Garnityr- og potetbuffet:

Grillet oliven
Mais
Potetsalat med karri, løk, paprika
Fersk salat med paprika, løk, tomat, agurk
Couscous salat med urter
Mozzarella- og tomat salat
Pasta salat med squash
Aioli

Grillet maiskolbe
Sauterte wokmix
Blanchert grønnsaker
Løkringer

Råstekte poteter
Pommes bistro

Kr. 75 pr pers.

Sauser: Kr. 15 pr. enhet

Peppersaus
(selleri, laktose; fløte)
Soppsaus
(selleri, laktose; fløte)
Rosmarinsaus
(selleri)
Portvinssaus
(selleri)
Kr. 15 pr. enhet

Dessert:

Sjokoladefondant
(sitrus, gluten, laktose; smør og fløte, egg)
Kr. 145

Bailyes creme brulé
(laktose; fløte, egg, gluten)
Kr. 135

Peanøtt pai
(laktose; fløte, peanøtter, nøtter)
Kr. 145

Dagens fisk
Spør vår servitør

Blomkålsuppe
(laktose; fløte, seller)
Kr. 145

Allergi: De fleste retter med gluten og laktose i kan erstattes med andre produkter som er allergivennlig og/eller fjernes lett fra retten. Om det gjelder andre allergier kan du spør etter råd fra vår servitør, eller si at du ønsker å prate direkte med kokken på vakt. Vi ordner det meste!