Tapasaften

Onsdager 18.00 – 21.00

Oversikt over rettene, samt allergener vil du finne ved vår buffet som står klar fra kl. 18.00 hver onsdag

Vår meny varierer fra hver onsdag, slik at du vil kunne få et brett utvalg av smaker. Alt fra bacondadler til gratinert scampi. Vi henter også vår inspirasjon fra sesongen.

Vi ønsker å være bevist på hvor maten vår kommer fra. Slik at vi henter inn spekeskinke fra Mydland i Tromsø. Spekeskinken er langtids modnet skinke. Modnes med godt utvalg av urter, og dermed mindre salt enn annen tradisjonell norsk spekemat.

Vi bruker oster som gir et utsøkt smaksinntrykk. Vår favoritt er oster fra Tingvoll. Fjøset og ysteriet ligger vegg i vegg. De fokuserer på velvære av råvarene og dette kan vi smake på deres fantastiske produkter som har flere priser i verdenskonkurranser.

Kr. 345

Forrett:

lakse tartar
serveres med avokado jordskokkchips, focaccia, gressløk og balsamico
(sitrus, fisk, sesam, soya, egg, sennepsfrø)
Kr. 135

Hovedrett:

Ytrefilet av kalv
serveres med løk, sopp og potet mix, gulrotpure og peppersaus
(selleri, laktose; melk/fløte)
Kr. 365

Klippfisk med bacon
serveres med gulrotpure, rotgrønnsaker, råstekt potet og hvitvinssaus
(selleri, fisk, sitrus, laktose; fløte)
Kr. 355

Barnemeny:

Langbeinspølse
med pommes bistro
(laktose; melk)
Kr. 120

Pizza
med ost og sinke
(laktose, gluten)
Kr. 120

Dessert:

Sjokoladefondant
Serveres med bringebærcoulis, friske bær og vaniljeis
(sitrus, gluten, laktose; smør, fløte og egg)
Kr. 145

Bailyes Creme brulé
Serveres med friske bær
(laktose; fløte, egg, gluten)
Kr. 135

Allergi: De fleste retter med gluten og laktose i kan erstattes med andre produkter som er allergivennlig og/eller fjernes lett fra retten. Om det gjelder andre allergier kan du spør etter råd fra vår servitør, eller si at du ønsker å prate direkte med kokken på vakt. Vi ordner det meste!